O firmie

Jak długo istnieje firma?


Firma istnieje od 2003 roku, ale jest to wiedza przekazana od rodziców, którzy również zajmowali się
produkcją serów. Jest to małe przedsiębiorstwo nastawione przede wszystkim na JAKOŚĆ oraz ŚWIEŻOŚĆ produktów.
Produkty wyrabiane są na bieżąco, według starych metod, co pozwala zachować powyższe cechy. 


Jaka jest nasza historia?


Jest to kontynuacja tradycji serowych wyrobów, które zapoczątkowali rodzice. Nie jest to
produkcja masowa - mało wysiłku ten sam koszt rozłożony na masową skalę, ale jest to dużo pracy, dużo serca i jedzenie jak za dawnych czasów. Ręcznie robione, tradycyjnymi metodami.


Jak nauczyliśmy się tego, czym się obecnie zajmujemy?


Ser w mojej rodzinie zawsze odgrywał wielką rolę i to właśnie moja mama zaszczepiła we mnie miłość do tego wyrobu mlecznego i tak oto powstała Serowarnia Magdalenka.

Naszą pasją są tradycyjne, ręcznie robione sery, masło, kefiry, maślanki.

Do ich produkcji używamy tylko świeżego mleka - krowiego, owczego i koziego oraz naturalnych dodatków wysokiej jakości - podpuszczki, kultur starterowych i naturalnych przypraw.

W naszej ofercie znajdą Państwo również domowe robione na miejscu ciasteczka i ciasta w tym torty bezowe.

Posiadamy dania obiadowe, przygotowywane na miejscu z najświeższych składników sałatki fit - na bazie makaronu, mixu sałat oraz kasz, jagurty z musli i owocami oraz pyszne wędliny z Liszek.

 

 

 

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl